MAIN-BOARD

smf ye ingilizce nasıl turce yapabiliriz birisi resimli acıklasın yok sa cıldıracam

Forum Sistemleri Ve Portallar - SMF
smf ye ingilizce nasıl turce yapabiliriz birisi resimli acıklasın yok sa cıldıracam smf ye ingilizce nasıl turce yapabiliriz birisi resimli acıklasın yok sa cıldıracam allah rıza si icin yardımcı olun ve smf resimli türkce yap resimli, o nasıl biri ingilizce, yaparız ingilizcesi nedir, hakkında bilgiler.

Geri git   MAIN-BOARD > Webmaster Zone > Forum Sistemleri Ve Portallar > SMF

kral oyun

kral oyun
08.04.2007 16:56 Yazan: bykasirga

smf ye ingilizce nasıl turce yapabiliriz birisi resimli acıklasın yok sa cıldıracam

smf ye ingilizce nasıl turce yapabiliriz birisi resimli acıklasın yok sa cıldıracamsmf ye ingilizce nasıl turce yapabiliriz birisi resimli acıklasın yok sa cıldıracam

allah rıza si icin yardımcı olun smf ye ingilizce nasıl turce yapabiliriz birisi resimli acıklasın yok sa cıldıracam

nocopyandpaste

08.04.2007 17:20 Yazan: FreddyKrueger

Ücretsiz Üyelik
08.04.2007 18:33 Yazan: bykasirga
kardes benim istedeğim simdi site ingilizce onu nasıl turkce yaparız
08.04.2007 18:51 Yazan: FreddyKrueger
Arkada$ım Türkçe DiL Paketi eLinde VarSa Onu FTP 'ye AtaCakSın...

Verdiqim Linkteki KuruLumda Yazıyor...
09.04.2007 18:28 Yazan: bykasirga
ben ftp kurmadım hazır kurulu vardı ona turkce yapamadım
09.04.2007 18:43 Yazan: FreddyKrueger
@ bykasirga

Hazır PortaLının Admin PaneLine Gir Ordaki AyarLarda Türkçe DiL Seçeneqini Seç we Kaydet... [ Eqer Türkçe DiL VarSa... ]

I$Lem Tamamdır...

Eqer oLmazSa Kendi ProfiL AyarLarına Gir we DiLini Türkçe Yap Sonra Forumdan Çıkı$ Yapıp Tekrar Gir... Sorun KaLmaS...
11.04.2007 19:36 Yazan: bykasirga
SAOLLLLLLLLLL
11.12.2007 07:34 Yazan: everekli38
benim bildiğim FTP ile Türkçe Dil paketini atacaksın.
yoksa hatalı mı biliyorum?
22.01.2008 13:19 Yazan: MaktüL
Alıntı:
everekli38´isimli üyeden Alıntı
Ücretsiz Üyelik
benim bildiğim FTP ile Türkçe Dil paketini atacaksın.
yoksa hatalı mı biliyorum?
Yok hatalı bilmiyorsun zaten yukardaki FreddyKrueger ftp attığını varsayarak cewap vermiş
Ücretsiz Üyelik

MAIN-BOARD Bir Eğlence Ve Bilgi Paylaşım Platformudur.

Tüm Hakları Saklıdır Main-Board.Net Copyright ©2004 - 2010 Site içeriği ve grafiklerimiz izinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.