MAIN-BOARD

Erkekler için zor Durumdan Kurtulma Taktikleri

Kadınca - Erkekler
Erkekler için zor Durumdan Kurtulma Taktikleri 1-Sorun: Eve Sarhoş Geldiniz. O ne der? "Allah belanı versin defol!" Siz ne diyebilirsiniz ? (tabii ki sabah olup da yeniden konuşma yeteneğinize kavuştuğunuzda)? "Berbat bir gün ve erkeklerin gönlünü almanın yolları, ikna taktikleri zor insanlar, am sikme taktikleri, hakkında bilgiler.

Geri git   MAIN-BOARD > Genel Bölümler > Kadınca > Erkekler

kral oyun

Cevapla
kral oyun
19.05.2009 11:47 Yazan: uCuRuM ciCegi

Erkekler için zor Durumdan Kurtulma Taktikleri

Erkekler için zor Durumdan Kurtulma Taktikleri
1-Sorun:

Eve Sarhoş Geldiniz.
O ne der?
"Allah belanı versin defol!"
Siz ne diyebilirsiniz ?
(tabii ki sabah olup da yeniden konuşma yeteneğinize kavuştuğunuzda)? "Berbat bir gün geçirmiştim ve sorunlarımı eve, sana taşımak istemedim. Yaptığımı, sorumsuzluk olarak görüyorsan çok özür dileim, ama gelip senin başını ağrıtmak yerine kendi kendime deşarj olmak istedim."
Böyle konuşarak, sevgilinizi, eve gelmeden önce bar ya da meyhaneye uğrayıp bir iki tek atarak, aslında ona iyilik yaptığınıza ikna edebilirsiniz. Bütün gücünüzü kullanarak ona, eve sarhoş gelmenin sevginizin bir ifadesi olduğunu anlatın. Kendinizi çok kötü hissettiğinizi, acılarınızı sevdiğiniz insanla paylaşıp onu da üzmek yerine, içinize atıp kendi kendinize çözümlemeye karar verdiğinizi söyleyin. Sizi affedebilir.
Felaket Senaryosu:
Sevgiliniz gelecekte sorunlarınızı meyhanedeki arkadaşlarınızla değil, kendisiyle paylaşmanızı isteyebilir.

2-Sorun:

Kazara ona başka bir kadının adıyla seslendiniz
O ne der?
"Nalan mı? O da kim? Eski dalgan mı? Defol git!"
Siz ne diyebilirsiniz
(söylediğiniz ismin kime ait olduğuna bağlı olarak)? Çok özür dilerim...(bu kez adını doğru söyleyin). Son zamanlarda bana neler oluyor, gerçekten bilmiyorum. Saçmalayıp duruyorum. Geçen hafta işte patronuma Hande, ağabeyime de Banu diye seslendim. Galiba bir sinir hastalıkları uzmanına görünmem lazım." Dil sürçmeleri insanın başına, hele de stresli zamanlarında sık sık gelir. Bir yandan sevgilinizi avutnaya, susturmaya, onun gönlünü almaya çalışırken diğer yandan da durduk yerde neden başka bir kadının adını söylediğinizi bulmaya çalışın. Ve gerçekten doktora gitmek istemiyorsanız, ağzınızdan çıkana çok dikkat edin.

3-Sorun:

Doğum gününü unuttunuz
O ne der?
Böyle bir durumda kadınlar konuşmaz. Konuşurlarsa da "İki gün önceydi" derler.
Siz ne diyebilirsiniz?
"Valla doğum gününü unutmadım. Hiç unutur muyum hayatım? Yalnızca özel bir hediye almak istedim sana ve aradığım şeyi bir türlü bulamadım. "YA DA "Valla unutmadım. Hatta sana çok özel bir doğumgünü hediyesi seçtim, siparişi verdim. Ama aptal herifler hala yurtdışından getirtmeyi başaramadılar." Bu sözleri söylerken, burnunuzdan bir kil koparak gözlerinizin yaşarmasını sağlamalısınız.
Bir ihtimal daha var:
Suçunuzu itiraf edin ve ona "Gel, beraber alışverişe çıkalım, yemeğe gidelim. Hatamı telafi etmem için bana bir fırsat ver" deyin.
Erkekler için zor Durumdan Kurtulma Taktikleri

 

nocopyandpaste

 

20.05.2009 00:33 Yazan: MeLaNkOLiK
İşe yarıyomu bu taktikler acaba?
23.05.2009 23:38 Yazan: teking06
erkekleri iyi çözmüşsünüz ama bunları yemiyorlar artık başka yollar varmı onlardan bahsedin

MAIN-BOARD Bir Eğlence Ve Bilgi Paylaşım Platformudur.

Tüm Hakları Saklıdır Main-Board.Net Copyright ©2004 - 2010 Site içeriği ve grafiklerimiz izinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.


Powered by vBulletin Copyright ©2000 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.3.2 ©2009, Crawlability, Inc.





Contact Us

Forumumuza kayıtlı Kullanıcı olmadığınız algılandı. Forumun tüm özelliklerini kullanabilmek için buraya tıklayarak ücretsiz üye olabilirsiniz...